31.1.2018. 19:57
2
Armin Dedić: Loša reklama je dobra reklama
Za Source portal razgovarali smo sa mladim i uspješnim pjevačem Arminom Dedićem iz Srebrenika, koji je na muzičkom takmičenju "Zvezde granda" još jednom pokazao kako Bosanci i Hercegovci pjevaju.

Naime, iako nije bio pobjednik svojim radom trudom i zalaganjem je postigao jako puno što je dokaz da pobjeda nije bitna i da je za uspjeh potrebno samo mnogo odricanja koje se na kraju isplati.

"Pisanje u medijima me više ne dotiče, zato što sam navikao da svašta pišu, jer bilo šta da pišu znači da postojim", rekao je za Source Armin Dedić

Ostatak intervjua sa Arminom Dedićem pogledajte u nastavku.

Novinar: Ajla Hurko
Snimatelj i montažer: Almir Biber

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.