15.2.2018. 11:27
2
Edina Gurda: Najviše cijenim mišljenje mog mentora Almira Hukelića
Za Source.ba smo razgovarali sa mladom pjevačicom iz Ilijaša i takmičarkom srbijanskog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", o karijeri i prvim počecima.

Da mlada osoba može biti uspješna na više polja i sve to stizati dokaz je Edina koja ide u treći razred srednje Medicinske škole, a ujedno je i učesnica muzičkog takmičenja koje iziskuje jako puno vremena i odricanja, ali da sa voljom, željom i upornošću se može sve uspjeti. 

Žiriju se u prvom krugu predstavila pjesmama "Ime moje" Jelene Tomašević za koju je dobila svih sedam glasova, dok je za drugu pjesmu "Dođi u pet do pet" Ambasadora također dobila svih sedam glasova i nagrađena ovacijama i oduševljenjem na to kako je otpjevala pjesme, uprkos ogromnoj tremi i pulsu od 200, šesnaestogodišnja devojka osvojila je svih sedam glasova. 

Također kaže da bez podrške nastavnika koji joj izlaze u suret i svojih drugova, naravno i porodice i svog mentora sigurno ne bi uspjela, i svima je jako zahvala na podršci.

Ostatak intervju pogledajte u videu.


Novinar: Ajla Hurko

Kamerman i montažer: Almir Biber

U montaži korišten materijal sa Youtubea.

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.