15.12.2015. 19:50
0
Bulajić o isključenju Suljagića i Bajrovića iz DF-a: Odluka je donesena jednoglasno, nije bilo dilema
Večeras je u Sarajevu održana sjednica Predsjedništva Demokratske fronte na kojoj je Sifet Podžić prihvatio Komšićev zahtjev te je podnio ostavku na mjestu generalnog sekretara, a iz članstva stranke brišu se Emir Suljagić i Reuf Bajrović.
Željko Komšić, predsjednik  Demokratske fronte  danas je članovima DF-a uputio otvoreno pismo u kojem je iznio jasan stav da ostavku na mjesto generalnog sekretara treba Sifet Podžić jer je glasao za imenovanje Nikole Poplašena, i da iz stranke moraju otići Suljagić i Bajrović, jer su radili niz aktivnosti koje nisu u skaldu sa radom stranke.

Brisanjem iz članstva stranke, Suljagić i Bajrović prestaju biti i članovi Predsjedništva DF-a.
Pozvali smo Gorana Bulajića, predsjednika Glavnog odbora Demokratske fronte da komentariše dešavanja u stranci i poslušajte šta nam je rekao. 

Pročitajte Komšićevo pismo ovdje.

(Alen Avdić)
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.