8.9.2016. 17:05
3
Ovo je automobil repera 50 Centa oduzet u Sarajevu
Automobil popularnog repera 50 Centa oduzet je u našoj zemlji. Možda ova informacija na prvu djeluje kao šala, ali naša saznanja govore da se zaista radi o automobilu spomenutog repera.

Kako saznajemo, automobil je kupio jedan Sarajlija, ali za automobil nije imao sve potrebne dozovole, pa mu je samim tim i oduzeto prije otprilike pola godine. 

Automobil je smješten na prostoru na kojem se nalaze i ostali oduzeti automobili u Sarajevu, a svi automobili su u nadležnosti Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

"To da li je automobil 50 Centa na skladištu nama ništa ne znači, važno je da je automobil oduzet , a ko je vlasnik i zašto je oduzeto stoji u papirima. To je sve što mogu kazati na tu temu. Ima zaista mnogo automobila na mnogobrojnim skladištima u cijeloj BiH, i trenutno ničemu ne služe. Imamo automobile koji tu stoje već 15-tak godina. Uglavnom se radi o carinskim prekršajima, a većinom su to oštećeni automobili i ne mogu se tretirati ni na koji način, dok se o tome ne očituje Vijeće ministara, oni sada rade na tome",  kaže za Source Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Zabilježili smo nekoliko kadrova autombila koji je pripadao poznatom reperu, pa pogledajte u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Ramiz Uzunović

 
3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.