24.10.2016. 14:37
5
Načelnik Memić: Rastao je pred mojim očima, slušao me kao i moje dijete, moram biti ovdje
Mirnom protestnom šetnjom pod sloganom "Istina za Dženana" porodica, prijatelji Dženana Memića i građani danas su još jednom iskazali nezadovoljstvo radom Tužilaštva KS u otkrivanju istine o stradanju ovog mladića.

Na proteste je došao i načelnik općine Ilidža Senaid Memić koji je u izjavi poručio da je na skupu kao građanin ovog grada i da je sramotno da se ovakvi zločini dese, a da se i ne pokuša pronaći krivac. 

"Normalna je stvar da budem ovdje, i moja je stvar da kažem da su djeca ubijena u ratu kao i ova koja ubijaju poslije rata jednako važna i da se ovaj problem mora riješiti. Mislim da ova država treba da bude država. ja nisam političar, ja sam na službi onima koji su me izabrali. Moje je dug da budem ovdje", kaže za Source.ba načelnik Memić.

Skup na kojem je nekoliko stotina građana obezbjeđuju jake policijske snage.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.