24.10.2016. 14:58
3
Sestra Dženana Memića: Imamo dokaze da je riječ o ubistvu i Alisa Mutap sve zna
Od Kantonalnog suda u Sarajevu traže da se obustavi suđenje u slučaju optuženih Ljube i Bekrije Seferovića dok Komisija za sigurnost ne završi provođenje skupštinskog nadzora nad zakonitošću rada Uprave policije MUP KS u slučaju Memić.

Porodica ubijenog Dženana Memića tokom današnjih protesta uputila je listu sa pet zahtjeva glavnoj tužiteljici KS, predsjedniku Kantonalnog suda u Sarajevu, glavnom tužiocu Federalnog tužilaštva, predsjedniku Komisije za sigurnost, Nezavisnom odboru za izbor i reviziju policijskog komesara.

Od Tužilaštva KS traže da se ispitaju sve okolnosti pod kojima je ubijen Dženan Memić.

"Djevojka mog brata Alisa Mutap je iznijela samo polovičnu istinu. Ona najbolje zna šta je te noći bilo. Mene je ujutro nazvala i ispričala šta se desilo, sada vidim da laže, opet je iznijela laži", navodi za Source.ba Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana.

Skup na kojem je nekoliko stotina građana obezbjeđuju jake policijske snage.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.