10.2.2017. 19:29
3
Eldar iz Sarajeva upoznao sestru nakon 28 godina: Žena je mom ocu koji je bio na samrti rekla da imaju dijete
Kao uspješni fotograf, upoznao je mnoge ljude i čuo različite životne priče. No, njegova, zaista može biti dobra podloga za knjigu.

Eldar Nurković iz Sarajeva, je nakon 28 godina upoznao svoju sestru. 

Njegov otac je imao ljubavnu vezu koja nije imala sretan kraj, te je tako i izgubljeno saznanje o Mileni.

Međutim, kada je Eldarov otac obolio od raka i kada je ta žena čula da je smrtno bolestan, došla je i rekla mu da ništa ne traži od njega, te da mu samo želi reći da ima još jedno dijete. Njegov otac je nedugo poslije umro.

Dvanaest godina kasnije, Eldaru je mama rekla da ima sestru i da ako želi može je potražiti. Deset godina je trajala potraga i zahvaljujući društvenim mrežama uspio je pronaći. Živi u Banja Luci.

Danas su u kontaktu i viđaju se koliko im to vrijeme dozvoli, i pokušavaju nadoknaditi propušteno. Pred njim je kaže mnogo poslovnih planova , a karijeru fotografa bi volio nastavi negdje van BiH. 

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.