4.10.2017. 19:45
0
Keba o privođenju od strane BIA-e: Imali smo normalan razgovor. Šalio sam se za pjesmu
Muzičar Dragan Kojić Keba priveden je u službene prostorije Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) na informativni razgovor jer je, navodno, ugrozio nacionalne interese zemlje.

''Čuli su moju novu pjesmu , a ja ne znam kako su uopće došli do snimka, i zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao dati izjavu i objašnjenje. Ne smijem iznositi detalje'', poručio je Kojić.

No, danas je srbijanska Bezbjednosno-informativna agencija (BIA) reagovala na medijske navode, te demantovala informacije kako je razgovor ticao jedne od pjesama ovog folk pjevača.

"Pripadnici BIA-e su 28. septembra 2017. godine, vršeći svoje redovne poslove na zaštiti bezbjednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obavještenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog djela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem", navodi se u saopštenju BIA-e.

Dodaje se da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen.
Poslušajte šta kaže Keba o ovom slučaju u videu iznad.

(Alen Avdić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.