23.10.2017. 18:16
5
Avdo Avdić: Od političara koje imamo gori je narod. Ovakve glasače bi poželio svaki političar u svijetu. Samo mi bježimo od korumpiranih zvaničnika
Za Source.ba ja govorio novinar Avdo Avdić. Razgovarali smo o radu Tužilaštva BiH, korumpiranosti i mnogobrojnim propustima u radu pravosudnih institucija.

Dotakli smo se i svih drugih problema koji su na teretu građana ove države. No, nismo propustili ni analizirati stanje ravnodušnosti i nezainteresovanosti stanovništva. 

Započeli smo priču i o radu novinara u našoj zemlji i novinarskim propusutima kada je u pitanju stvaranej priča od kojih javnost treba da ima korist.

Prvi dio intervjua sa Avdom Avdićem možete pogledati u videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.