6.12.2017. 18:39
6
Kaplan otvoreno: Ko to ne pretiče na punoj? Kazne plaćam stalno i auto ih je puno. Policija me zaustavi i kaže 'Bio si ministar i poslanik, zovi nekog u MUP-u'
Salmir Kaplan (SDA), zastupnik u Parlamentu FBiH, govorio je za Source.ba portal.

Kaplan nam je otvoreno pričao o svom nepoštivanju saobraćajnog zakona i incidentima u kojima je učestvovao.

Govorili smo i o lošim potezima njegovih kolega iz stranke SDA, hapšenjima kadra ove političke opcije, ali onom što je stranka uradila u ovom mandatu.

Pričali smo i presudi 'šestorki', te ponašanju Hrvata nakon presude u Haagu, kojom je dokazan i presuđen zločin.

Kaplan nam je govorio i o svojim ratnim danima i svemu onome što je proživio u tom periodu.

Potpuno iskreno i otvoreno je govorio o svim pitanjima koja smo mu postavili i  vrlo zanimljiv intervju možete pogledati na našem portalu u četvrtak (07.12.2017 godine).

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Almir Biber


6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.