7.12.2017. 16:01
9
Emir Kusturica u sudnici prijetio i psovao Ćamilu Durakoviću: Gleda u mene krvnički i kaže 'Je*** li ti majku, je*** ću ti majku...'
U sudnici u Višegradu Emir Kusturica danas je prijetio i psovao majku Ćamilu Durakoviću, bivšem načelniku Srebrenice.

U Osnovnom sudu u Višegradu nastavljeno je suđenje po tužbi reditelja protiv Durakovića,  navodno zbog klevete, odnosno Durakovićevih izjava o Kusturici.

"Kako ovo da ne podijelim s vama... Emir Kusturica u "sred sudnice" u Višegradu gleda u mene i kroz zube, jako krvnički, što može samo on kaže:

"Jebem li ti majku, majku ti jebem, jebat ću ti majku...". Zatim pri izlasku iz sudnice ponovo "koljački pogled" i kaže "Klošaru jedan, majku ti jebem". Toliko o "slavnom" režiseru i našem susretu u sudnici" objavio je Duraković na društvenim mrežama nakon susreta s Kusturicom na Sudu.

Pozvali smo Durakovića da nam objasni šta se tačno dogodilo u sudnici, pa poslušajte šta nam je ispričao u videu iznad.

(Alen Avdić)

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.