15.12.2017. 18:49
0
"Misli o 'IKEA-i' i šta je bitno ženama, a ne misli o djeci, jer će ovo imati posljedice. Ne treba je komentarisati uopšte"
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je set zakona o akcizama, ime će se povećati cijena goriva i bio tečnosti.

Za ovaj zakon su glasali zastupnici SDA, SBB-a, SNSD-a, HDZ-a BiH i HDZ-a 1990, tačnije Diana Zelenika, Predrag Kožul, Nikola Lovrinović, Miroslav Milovanović, Lazar Prodanović, Milica Marković, Monika Tomić, Fehim Škaljić, Mirsad Isaković, Damir Arnaut, Mirsad Đonlagić, Šemsudin Mehmedović, Safer Demirović, Šefik Džaferović, Amir Fazlić, Nermina Kapetanović, Staša Košarac, Borjana Krišto, Dušanka Majkić, Hazim Rančić, Asim Sarajlić i Nikola Špirić.

Potiv ovog zakonskog rješenja glasali zastupnici Saveza za promjene, SDP-a, Demokratske fronte, A-SDA, BPS-a i Nezavisnog bloka.

Zastupnik Demokratske fronte Damir Bećirović govorio je za Source.ba o usvajanju ovog zakona i svemu što se dešavalo u parlamentu.

Cijeli razgovor možete poslušati u priloženom videu.

(Alen Avdić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.