21.11.2018. 13:24
3
Ko kaže da u BiH nema para? Evo kako će Sarajlije dočekati Novu godinu: Najskuplja destinacija rasprodana, proslava i na kredit
Građane BiH ne zanima ko će činiti vlast. Ne zanima ih redukcija vode, kao ni poskupljenje goriva. Građane zanima gdje i kako proslaviti Novu godinu. Mladima je posebno do zabave. I to najradije van zemlje.

U turističkoj agenciji kažu da je 19 destinacija na raspolaganju stanovnicima BiH za najluđu noć.  Posebno je primamljiva najskuplja.

Da je mnogima do zabave, bez obzira kako živjeli i kakvu vlast imali, pokazuju i podaci da su ljudi spremni zadužiti se kako bi slavili jednu noć.

Dok naši studenti, penzioneri, ali i oni dubljeg džepa odlaze van grada, turisti sa oduševljem šetaju sarajevskim ulicama. 

Cijene putovanja se kreću od 300 KM, pa sve do 1. 500 KM , koliko košta najskuplja i već raspradana destinacija.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu iznad.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Emir Preljević

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.