6.12.2018. 13:56
2
Bahatost Milorada Dodika ne prolazi kod Amerikanaca: Američka svirka je najvažnija, tu mora bez zastave. To je licemjer veliki. Biće i gorih scenarija s njim
Svojim ulaskom u Predsjedništvo BiH Milorad Dodik iz dana u dan, u sve većoj mjeri, bahati se nad državom u kojoj živi.

Iako ta institucija nalaže da u njoj može stajati samo zastava države, on bez entitetske ne želi prisustvovati sjednicama.

Da li je Dodiku ovo samo igra, jer vidi da je mnogo snažniji od druge dvojice, i politički a reklo bi se i fizički, i po visini i po kilaži, ili ima ozbiljnu ambiciju napraviti još veći nered u ovoj zemlji, teško je znati kada nije dosljedan u onom što čini.

Prije bi se reklo da je u pitanju ovo prvo, jer sjednici PIC-a nije prisustvovao bez zastave, ali sa Amerikancima se nije šaliti, pa je tu ipak pogeo glavu.

Ponovo je nakon sastanka sa Cvijanovićkom kazao da neće biti sjednice  Predsjedništva BiH ako ne bude zastve RS-a u sali. Najavio je i smjenu ambasadora u nekim zemljama. 

Šta je cilj Milorada Dodika i gdje će nas odvesti ovo tročlano Predsjedništvo tokom naredne četiri godine ne možemo ni slutiti, ali gledajući po dosadašnjem slijedi nam buran period.

Dok Milorad hara državom, stranci spavaju, a Bošnjaci njegovim ljudima daju podršku da nam i u parlamentu zagorčavaju život.

O svemu ovom pričali smo sa Amerom Jerlagićem, predsjednikom Stranke za BiH, a razgovor možete poslušati u priloženom snimku iznad.

Alen Avdić)



2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.