28.12.2018. 15:17
4
ŠOKANTNO I BOLESNO!"Traži da slika gaćice, da pokaže grudi, da bude gola, pokazuje joj kako se zadovoljava"
Tuzlanka Adela Jaganjac dala je ispovijest za naš portal, a priča je i više nego zastrašujuća.

Naime, pedofil iz Fojnice upao je u klopku hrabre majke, koja je spasila svoju 13-godišnju kćerku, učenicu osmog razreda.

Adela je raskrinkala  manijaka koji je porukama i pozivima uznemiravao djevojčicu na Facebooku. 
Sve je počelo kad je 13-godišnjakinja dobila zahtjev za prijateljstvo na Facebooku. Adela kaže da je njena kćerka rekla da joj se javio neko nepoznat.

Tada je Adela preuzela dopisivanje sa mladićem.

Pedofil je slao eksplicitne fotografijame, ali lice nije otkrio. Tada je kćerci kazala da ne postoji drugi način osim da djevojčica sa manijakom uspostavi videopoziv na Messengeru.

To je bio dokaz koji je odnijela u policiju.

Adela kaže da kao roditelj osjeća dužnost da sve majke i očeve upozori da obrate pažnju s kim im dijete komunicira na društvenim mrežama i da što više razgovaraju s djecom.

Njoj se kaže javila i sestra osumnjičenog iz Fojnice. Kaže da ju je mnogo potresao taj razgovor, jer se radi o čestitoj porodici.

Cijeli razgovor sa Adelom možete poslušati u priloženom snimku iznad.

(Alen Avdić)

 
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.