12.4.2019. 14:19
0
Konaković zabavlja dijete dok žena radi, Ćudić uživa s mužem, Merlin u baštovanstvu, Adnan ide u teretanu
S obzirom da vas mnogo više zanima šta jede Amra Džeko i kakvo auto vozi njen muž, od toga koliko političari troše našeg novca na plate, putovanja i nepotrebne objekte, odlučili smo pred vikend uzeti oduška, pa zaviriti na mreže poznatih i vidjeti šta to oni nude, kada su njihove dogodovštine uvijek najčitanije vijesti.

Poslužili smo se najprije Instagramom. Kažu da su tu najslobodniji i najspremniji podijeliti dio svoje svakodnevnice. Mreža za one koji vole sebe. A znamo da poznati vole sebe i sve što se oko njih vrti.

Konaković zabavlja dijete dok žena radi 

Krenuli smo od vjerovatno vama najzanimljivijeg. Pitate se šta se krije na profilu političara Dine Konakovića? On je čovjek kojem je porodica na prvom mjestu. Odmah tu je i posao. Barem to pokazuju fotografije sa njegovom djevojčicom i suprugom. Profilom uglavnom dominiraju fotke iz  njihovog doma, ali i drugih mjesta, gdje igrom sa djetetom pokazuje da je najsretniji zbog očinstva i porodične idile. Dok supruga vodi dnevnik, on zabavlja malenu.  Sa drugom Muzurom osim politike dijeli i ljubav prema planini i sportu. Skijanju prije svega. 



Adnan voli da puca i ide u teretanu


Glumac Adnana Hasković nam je pokazao da voli svoj posao, jer to dokazuje i sa najviše fotografija sa setova. No, voli otići i u teretanu kako bi bio u kondiciji za scene koje snima. Poznato je da dobar glumac mora biti spreman i psihički i fizički da bi napravio uspjeh, a on ga gradi već dugo i u svijetu. Ne krije ni djevojku, iako u medijima rijetko o njoj govori. Kao što smo već naveli, na Instagramu su najslobodniji. Voli da puca, što nam prezentira iz streljane, a što je vjerovatno još jedna od priprema za posao. Za one željne senzacije, ništa. Znamo da ga žene vole, pa možda će neke obradovati fotke sa plaže. 

Amel Ćurić uživa u očinstvu

Pjevač Amel Ćurić pokazuje ovih dana da najviše uživa u očinstvu. Fotografije sa sinom dominiraju njegovim profilom, što nam govori da je dobar tata, kojem je porodica i dijete na prvom mjestu. Zato ni suprugu ne krije. Svakako podijeli i dio svoje radne svakodnevnice. Muzika ipak čini dobar dio njegovg života. Fotke sa utakmice govore da prati i fudbal. Uglavnom je baziran na porodicu i karijeru. 

Enis Bašlagić nam ne nudi ništa što već nismo vidjeli 

Enis Bašlagić nam ne nudi ništa što već nismo vidjeli od njega. Uglavnom kači fotografije sa setova, u društvu kolega glumaca. Njegovim profilom dominiraju fotografije sa javnim ličnosti, posebno onim iz regije, jer tamo najviše i radi. No, Enis nam svakako gostovanjima u medijima, rijetkim ali vrijednim, daje dovoljno zanimljiv sadržaj da njegovim profilom ne morate ploviti.

Ćudić voli putovanja, dobru fotografiju i živi modu

Ni Konakovićeva kolegica iz politke Sabina Ćudić ne objavljuje mnogo fotki posvećenih poslu i obavezama. I kod nje dominira porodična atmosfera. Sin i suprug njen život čine ljepšim i boljim. Glumac Alban Ukaj nije neko ko voli pažnju, ali sa suprugom pozira sa različitih lokacija i odaje da Sabina jeste njegova oaza mira. Pored politike, vidimo da voli putovanja, dobru fotografiju i da živi modu. 

Edin Džeko i porodična okupljanja 

Edin Džeko nam pokazuje da voli svoj posao. Voli i da putuje, te tako sa svakog putovanja donosi nam uspomene. Voli i svoju djecu, kao i suprugu Amru, s kojim provodi svo svoje slobodno vrijeme. Ne bejži ni od kolega, pa ga tako možemo vrlo često vidjeti u društvu poznatih bh. sportista iz raznih sfera. Porodična okupljanja i velika druženja sa prijateljima i saigračima su dio njegove životne rutine. 

Amra malo više vodi računa o djeci

S druge strane, Amra malo više vodi računa o djeci, pa su tako njene fotke uglavnom bazirane na dešavanja sa djecom. No, kako njen posao podrazumijeva dobru liniju, manekenka redovno vježba što kači na mreže. Uživa u putovanjima i vjerovatno je ona zaslužna što nerijetko i Edina viđamo na neobičnim mjestima u neobičnim izdanjima. No, vjerna je i tribinama prilikom svakog njegovog meča. 

Merlin voli baštovanstvo

Dino Merlin voli svoj posao više od svega drugog. Pored scena iz spotova i sa kocerata, teško da ćemo vidjeti išta zanimljivo. Znamo da uživa na moru, da ima jahtu i voli odmor, ali osim fotke kojom pokazuje da voli baštovanstvo, nije nam ponudio ništa drugo. Merlina ipak mreže nisu smekšale i svoju intimu ne dijeli tek tako. 



Dakle, uzeli smo samo nekoliko njih za primjer, koji su nam prvi pali na pamet, i ništa toliko zanimljivo nismo vidjeli da bi bilo najgledanije i najčitanije. Tako da nema potrebe da gledamo profile i drugih.. No, eto, ukoliko vas baš toliko zanima ko šta jede, pije, gdje ljetuje, onda ukucajte njihova imena ne Instagramu i vidjećete. 

(Alen Avdić)

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.