25.5.2019. 11:51
16
"Nisam uspio da zamijenim gumu jer su šarafi zapekli i tražili smo pomoć. Oko 40 vozila je prošlo i niko nije htio stati"
Prilikom povratka iz Mostara u Sarajevo, sa dodjele nagrada 'Večernjakov pečat',predsjedniku Platforme za progres Mirsadu Hadžikadiću je pukla guma na automobilu.

No, ne bi tu ništa bilo čudno, jer to je situacija  kojoj se svaki vozač nađe tokom vožnje, ali ono što je iznenađujuće da niko od prolaznika nije htio stati i pružiti pomoć.

"Niti jedan vozač nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć", napisao je Hadžikadić na svom zvaničnom Facebook profilu, poručivši da su svi ogledalo onoga što rade i načina na koji to rade.

Poručio je da moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, a u videu iznad poslušajte šta je kazao za Source o ovom slučaju.

(Alen Avdić)

16
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.