9.10.2019. 12:51
3
Šefik se fotka, Željko zbija šale, Milorad pokazuje tri prsta; Dok se oni šegače, Srbiji šest projekata:'Turska u nama vidi samo ekonomski interes'
Jučer je održan sastanak u Beogradu na kojem su bili Aleksandar Vučić i Rejep Tayyip Erdogan, Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović.

Glavnu riječ su imali Vučić i Erdogan, dok su Dodik, Komšić i Džaferović nijemo posmatrali i dobacivali razne šale. 

Na fotkama i na snimcima se vidi da je Džaferović uživao slikajući se sa državnicima, Komšić pokazivao smisao za humor, a Dodik tri prsta.

Baz bilo kakvog pripremljenog plana i projekata, jedino im je ostalo da se zabavlju na ovako važnom skupu za sve nas.

Tako, dok su se oni šegačili, u Srbiji će biti izgrađeno šest fabrika sa turskim kapitalom, te započeta izgradnja modernog autoputa prema Bosni i Hercegovini.

Naš najveći uspjeh iz ovog je i dalje izvoz sirovog mesa, od kojeg također Turska ima više korisiti nego mi. 

Ni ovaj skup nije mogao proći bez nacionalističkih poruka, kakvima se članovi Predsjedništva unutar BiH stalno međusobno časte, jer je Dodik jasno pokazivao tri prsta. 

O sastanku smo pričali sa unevrzitetskim profesorom i poltičkim analitičarom Envereom Kazazom, pa poslušajte šta je kazao.

(Alen Avdić)


3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.