14.10.2019. 20:17
0
"Još nema poziva za nastupe, skeptični su, a nijedan muzičar nema širi repertoar od njega"
Pobjednik showa "Supertalent" Denis Barta donirao je Roditeljskoj kući u Sarajevu dio novca koji je osvojio u ovoj emisiji.

Barta je u društvu svog oca posjetio Roditeljsku kuću, gdje je upriličeno druženje s djecom oboljelom od raka i njihovim najbližima.

Denis je kao ulični svirač spreman da pomogne Roditeljskoj kući, a dio nagrade prvo je donirao centru u Gornjoj Bistri u Zagrebu, a evo sada i Roditeljskoj kući.

Podsjetimo, Denis Barta je pobjednik  “Supertalenta” Nove TV.  Njemu je ovaj show bila prilika za jedno lijepo druženje, tokom kojeg je upoznao mnogo dragih ljudi. 

Publiku je osvojio već prvim, audicijskim nastupom i izvedbom pjesme “Oprosti mi, pape” Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba “Ostala si uvijek ista” Miše Kovača, dok je u finalu nastupio s pjesmom Kemala Montena “Vratio sam se, živote”.

Jedni su osudili pobjedu Denisovu, jer smatraju da on nema talenta nego je pobjeda nastala zbog njegovog zdravstvenog stanja. No, njegov otac se ne obazire na takve komentare, i kaže da su ga samo podigli na ljestvicu više. 

Denis je rođen sa šest mjeseci i samo 500 grama u Padovi, slijep je, te ima epilepsiju i autizam.
Komponira, piše, svira i pjeva. Imao je više operacija, a za svoje liječenje skuplja sam novac pjevajući na ulici, i po kafićima.

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

 

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.