8.12.2021. 15:05
0
"Stigmatizirano smo društvo povodom odlazaka psihijatru. Prirodna medicina je jedno, sujevjerje nešto sasvim drugo!"
Anadminik je terapeutkinja i naučnica u oblasti prirodne i alternativne medicine, specifično se bavi kristaloterapijom, fitoterapijom i astrologijom. Aktivna je u društvenoj zajednici kao zagovarač mnogih društvenih politika.

Trenutno je veoma važno stanje imunološkog sistema. Jednako koliko je bitna moderna, toliko je bitna i prirodna medicina, a na koji način dati prirodnu potporu organizmu, saznajte kroz intervju sa naučnicom u oblasti prirodne i alternativne medicine, Anomdominik Rodić. 

Narednog vikenda će se za javnost otvoriti Treći međunarodni sajam kristala, dragog i polidragog kamena u Zenici. U sklopu programa, posjetioci će od Anedominik imati priliku da budu savjetovani kako da sačuvaju zdravlje prirodnim putem, ali i da nauče vise o tajnama blaga zemlje.


U sklopu njenih odgovora u našem video razgovoru ćete čuti i stav prirodne medicine povodom vakcinacije i važnosti mentalnog zdravlja.  Razgovarali smo i o tome šta je alternativna medicina, a šta onaj dio koji graniči sa sujevjerjem, za čime ljudi posegnu u fazi vlastitog očaja.



NOVINAR:
Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER:
Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.