26.2.2022. 13:25
1
Nije više tabu tema: Alen Azarić nudi rješenje za lakše liječenje oboljelih
Moderni, ubrzani način života dovodi do znatno većeg stresa koji negativno utiče na naše tijelo te povećava rizik od različitih vrsta fizičkih i mentalnih oboljenja, kazao nam je Azarić na uvodu u snimanje priče o ulju kanabisa.

Ovakva stanja zahtjevaju i nove načine liječenja, a jedan od njih nudi i doktor Alen Azarić, čovjek koji je prvi u svijetu napravio medicinsko ulje kanabisa sa procentom CBD-a (kanabinoida koji ima najveći učinak na ljudsko zdravlje) od 77%, te gotovo apsolutnom čistoćom supstance od 97,63%.

Jedna od najvećih vrijednosti ulja kanabisa jeste antikancerogeni učinak, ali pored ovog benefita, u medicinskim krugovima su zvanično dokazani i benefiti poput spriječavanja razvoja autoimunih oboljenja, spriječavanja srčanih oboljenja, antidepresivnog i antianksialitičkog dejstva ulja, pozitivnog dejstva na imunitet te smanjenja hroničnih i akutnih bolova u tijelu.





Doktor Alen Azarić rođen je 30. marta 1974. godine u Mostaru, gdje je završio osnovnu školu i Gimnaziju. 2010. godine, doktor Azarić je upisao fitoterapiju (metoda liječenja biljem) na Univerzitetu u Zagrebu, 2014. godine je doktorirao na fakultetu prirodne medicine u Americi braneći temu „Kako savladati rak?“, a nedavno je doktorirao i na kineskom fakultetu za alternativnu medicinu.


O svojim iskustvima sa doktorom Azarićem javno su govorile i poznate ličnosti poput Ace Lukasa i Branka Đurića Đure.


U video razgovoru za Source, Azarić je istakao da je bilo vrijeme za ovakvu vrstu "revolucije" u Bosni i Hercegovini.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.