21.5.2022. 16:00
1
Nermir Kruščica: Svoje probleme riješite kvalitetnom masažom
Krajnji produkt stresnih situacija, upravo nestane u onih 30 ili više minuta na masažnom stolu. Manje stresa znači i bolje rapoloženje za čovjeka.

Nermir Kruščica na interesantran način osvrnuo se na to kako je proveo dvadeset godina u svijetu masaže. To mu je profesionalna profesija, a za svoju ljubav stane i pred DJ miksetu i zasvira za svoju dušu, ali i za svoje prijatelje.

Odličan rezultat kao kruna karijere Nermiru je osvajanje medalje na takmičenju na koje je orišao nakon godina provedenih u poslu. Osvojio je medlaju i zahvalan je svima koji su bili učesnici takmičenja.

Naš sagoovrnik bavi se prvenstveno medicinskom masažom, ali postoji još nekoliko vrsta masaže te nam je Nermir objasnio kakve sve masaže možete tražiti ukoliko odete u neki masažni centar. 




Nermir se ne bavi samo massažom, niti mu je samo hobi da bude DJ. Na nagovor ptijatelja počeo se baviti iz znatiželje i 3D printanjem, što mu je bilo od koristi a u razgovoru je objasnio i zašto. Počeo je uz sve postojeće obaveze pomagati i životinjama, na zaista specifičan način. Pomoću svog znanja u 3D modeliranju i printanju, počeo je kreirati pomagala za kućne ljubimce.


Svestrana osoba pred našom kamerom, a nama je bila čast čuti da neko uz stalni posao nađe vremena i za nekoliko hobija koje voli svim srcem i uživa provodeći vrijeme u tim oblastima.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.