29.8.2017. 16:20
0
''Nisam razmišljao da prestanem, jer radim ono što volim. Moj otac je bio vrhunski fudbaler i on mi je uzor u životu''
Sport u našoj državi već odavno nije na nekom zavidnom nivou, te mladim sportistima ne pruža sve ono što im je potrebno kako bi se razvili na način na koji bi trebalo

Ipak, postoje oni mladi sportisti, koji su se na neki način izdigli iznad prosjeka, te žele napraviti uspješnu karijeru, uprkos tome što situacija u sportu u BiH nije zadovoljavajuća.

Za naš portal govorio je Anel Šabanadžović, 18-godišnji fudbaler FK Željezničar, koji je ove sezone zabilježio prve nastupe za A selekciju kluba, te potpisao svoj prvi profesionalni ugovor.

Pored njega, razgovarali smo i sa Tarikom Biberovićem, 16-godišnjim košarkašem OKK Spars, perspektivnim igračem, koji je nedavno dobio ponudu turskog Fenerbahcea, no on je odlučio ostati u Sparsima dok ne stigne do željenog nivoa, kako bi bio spreman da ode. 

Razgovor sa Anelom i Tarikom možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić

Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.