27.5.2016. 15:20
0
Novi Tiguan predstavljen na neobičan način bh. javnosti
U četvrtak, 26. maja, je u ugodnom večernjem ambijentu Zemaljskog muzeja u Sarajevu održana premijera novog Volkswagen Tiguana za 2016. godinu. Brojne zvanice i novinari su imali priliku da uživaju u elegantnom izgledu ovog snažnog SUV vozila iz palete Volkswagena.
Predstavnik Volskwagena za Bosnu i Hercegovinu, PorscheBH, će ove godine ponuditi off-road i on-road modele sa većim dimenzijama od svojih prethodnika, što omogućuje udobniju vožnju. 

Tiguan ove godine dolazi u TSI benzinskoj i TDI dizel varijanti, te je opremljen za vožnju za četiri načina vožnje: Onroad, Snow, Offroad i Offroad Individual. Volkswagen nam pruža sigurnost i udobnost vožnje, na što smo navikli da dobijamo od ovog renomiranog brenda.

Ismir Omeragić, brend menadžer Volkswagen putničkih vozila, predstavio je novitete i karakteristike novog Tiguana.

Gosti večeri su u jedinstvenom okruženju Botaničkog vrta, te ispred Zemaljskog muzeja, imali priliku da pogledaju novi vanjski dizajn Tiguana i udobnost unutrašnjeg prostora sa modernim dizajnerskim tonom.

Brend Volkswagen je decenijama prisutan u Bosni i Hercegovini. Kao takav, on je stekao ulogu odgovornog člana bh. društva. Tim je povodom je g. Senad Olovčić, direktor PorscheBH,  uručio donaciju u iznosu od deset hiljada konvertibilnih maraka  v.d. direktoru Zemaljskog muzeja g. Mirsadu Sijariću kako bi podržao rad jedne od najznačajnijih bh. kulturno-historijskih institucija.

PorscheBH je mislio i na svoje goste i nagradio sretnog dobitnika Emira Morankića, koji je dobio priliku da u narednih sedam dana testira novi Tiguan sa gorivom poboljšane kvalitete Petrol QMax.

Svi gosti su se uz druženje mogli opustiti u atmosferi laganih nota i predivnog glasa bosanskohercegovačke pjevačice Šejle Grgić koju sa razlogom nazivaju bosanskom Adele.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.