23.8.2016. 18:04
0
Ako imate viška novca, Emperor je auto za vas
Emperor je naziv nove prerade koju nudi kanadska tvrtka Scaldarsi Motors.

Ako je Maybach "uber S klasa", onda je ovo krajnja ekstravagancija. Temeljen na najluksuznijem Mercedesovom modelu, ovaj automobil je doveden na razinu gdje i Rolls Royce posustaje.
 
Dovoljno je reći da su pojedini detalji vanjštine i interijera doista presvučeni 24-karatnim zlatom. Što se tiče interijera, u ponudi je cjelokupni zoološki vrt (koža 24 egzotičnih životinja), a za njim ne zaostaje ni botanički vrt sa čak 78 dostupnih vrsta drvenih obloga.
 
Kako "nismo dostojni" ovog kraljevskog dizajna, reći ćemo samo kako ispod poklopca nema novosti. 6.2 V12 nakon Brabusove prerade daje gotovo 900 KS, a usprkos ogromnoj masi uhvati 100 km/h za 3,7 sekundi.
 
Predviđena je proizvodnja točno 10 primjeraka, a početna cijena je 1,5 milijuna USD. Recimo i kako će u istovrsnu ponudu uskoro ući i ostali prestižni Mercedesi, ali i Bentley Bentayga. Pošteđen neće ostati ni Bugatti Chiron.


(Anesa Agović / SB)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.