30.11.2016. 21:03
0
Kako se rješiti zamagljenih prozora
Ako i vas muče zamagljeni prozori u vašem automobilu, postoji odlično i jednostavno rješenje! Nije skupo, a izrazito je efikasno. Nažalost, oni koji imaju mačke brže će se snaći, a vi ostali, malo se potrudite. Naravno, mnogi noviji automati imaju dovoljno jake klima uređaje koji ih rješavaju ovih problema, no svejedno, dok auto stoji, klima ne radi, zbog čega je ovo jako zanimljivo rješenje. Mi se odmah bacamo na posao!

Evo što vam treba:
Auto sa zamagljenim prozorima
Jedan par čarapa bez rupa
Pijesak za mačji WC

Korak 1. U čarapu stavite kvalitetnog pijeska, tj. kvalitetnog silica gela za mačke, ali samo da popunite prostor do gležnja.
Korak 2. Kad napunite čarapu, zavežite ju i cijelu ju umetnite u drugu čarapu, tako da postoje dva sloja čarapa.

Korak 3. Odnesite to u auto i pozicionirajte ili ispod sjedala, ili iza na ploču. Naravno, možete ju staviti gdje god želite i gdje god vam bude praktično. Kroz nekoliko sati, pijesak bi trebao navući na sebe svu vlagu koju imate u automobilu. Ovo je zapravo odlično dugotrajnije rješenje, jer će vam uistinu pomoći kroz ove užasne zimske dana kad nas sve muče ta prokleta stakla. Mi krećemo na posao!
Naravno, možete pogledati ovaj video u kojem je sve objašnjeno.

(Merima Druškić)

AutaStakla
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.