25.12.2016. 12:18
0
Za slupanu Alfu traži 50.000 eura
Jedan belgijski prodavac automobila oglasio je prodaju najskuplje verzije modela Alfa Romeo Giulia koji je oštećen u udesu.

Za ovaj primjerak Alfa Romea Giulia QV, čija cijena u Italiji startuje od 79.000 eura kada je riječ o novom primjerku automobila, oglašivač traži 49.973 eura!

Ipak, kada se uzme u obzir stepen oštećenja, ova ponuda koja se u prvi mah čini skupom, možda i zavrjeđuje pažnju potencijalnih kupaca i zaljubljenika u Alfin top model, prenosi CDM.

U oglasu se navodi da je automobil prešao 5.788 km, otkako je registrovan u oktobru. U sudaru su otećeni zadnje ogibljenje i točak, nedostaje i zadnji branik, a u priličnoj mjeri stradala je desna strana karoserije, uključujući zadnja vrata, C stub i zadnji blatobran, prenosi CDM.

Je li ovaj automobil vrijedan 50.000 eura u ovom stanju i da li bi se u tom slučaju isplatila njegova kupovina i popravka?

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.