4.2.2017. 11:05
0
SAD: Desetine hiljada posjetilaca na sajmu automobila u Washingtonu
Washington Auto Show, sajam automobila koji je ove godine organizovan po 75. put, najveća je auto smotra Sjeverne Amerike koja ugosti desetine hiljada posjetilaca, javlja Anadolu Agency (AA).

Sajam je otvoren 27. januara u Kongresnom centru Walter E. Washington, a na njemu učestvuje oko 35 proizvođača koji su izložili viđe od 600 automobila.

Najveću pažnju i interesovanje posjetilaca privukli su električni automobili “prijatelji okoline”, kao i posljednja izdanja luksuznih automobila. U okviru sajma biće nagrađeni i najbolji modeli ovogodišnjeg izlaganja.

Posjetioci su tokom sajama imali priliku i ispobati nove modele automobila,  a ovogodišnji Washinton Auto Show trajat će do kraja sedmice. 

(Anadolu Agency)

 
SajamSAD
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.