12.6.2017. 18:11
0
Lexus LC dobija kabrio varijantu?
Na predstavljanju LC modela u Australiji, jedan od glavnih ljudi u Lexusu, Takašo Vatanabe, rekao je da bi GA-L platforma mogla biti korišćena za pravljenje njegove kabrio verzije.
Izvršni direktor Lexusa, rekao je da je ova kompanija veoma svjesna važnosti tržišta kabrioleta, na kom oni imaju zavidnu istoriju.

Iako je ovime jasno nagovještena mogućnost pravljenja kabrio verzije, direktor je rekao da to nije zvanična potvrda, kao i da će biti napravljeno malo primjeraka, čak i ako dobije odobrenje.

To nije iznenađujuće, pošto je druga generacija Lexus SC-a bila prilično popularna, ali mu je prodaja pred kraj životnog vijeka zvanično opala, piše Nezavisne.

(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.