7.11.2018. 15:15
0
FIAT unaprijedio Tipo porodicu
Italijanski gigant FIAT proširio je stilsku ponudu u Tipo porodici sa Mirror i Street paketima opreme dostupnim u sva tri karoserijska oblika – hečbek, sedan i karavan.

Cijene i nivo opreme variraju od tržišta do tržišta, ali će obje verzije biti dostupne sa po dva benzinska i dizel agregata od 95 i 120 KS, a koji ispunjavaju najnovije norme WLTP protokola.

Tipo Mirror je prema FIAT-u namijenjen onima koji “traže posljednje trendove u multimediji”, pa je opremljen Uconnetc multimedijalnim sistemom kao standardom uz 7-inčni ekran osjetljiv na dodir, te Apple CarPlay i Android Auto integrisanim smartfon sistemima.

Ova verzija je dostupna i u ekskluzivnoj Venezio Blue boji sa brojnim hromiranim detaljima poput donjeg dijela prednje maske, okvira maglenki, poklopaca retrovizora, ručki na vratima.

Opciono je dostupan Mopar Connect koji donosi nove funkcije u integrisani Uconnect Live sistem poput lokacije vozila, količine goriva, punjenja telefona…

Tipo Street cilja mlađe kupce koji traže izuzetu udobnost bez kompromisa uz nisku cijenu.

Vizuelni dodaci uključuju tamne detalje na maski, retrovizorima, ručkama vrata, DRL LEDs, 16-inčnim crnim alu felnama i tako dalje…

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.