14.10.2015. 18:18
0
Kakanj se sutra oprašta od Muhameda, Nermina i Sejada, a od Mije u petak
Komemoracija za poginule rudare u nesreći koja se dogodila u jami Begići-Bištrani Rudnika mrkog uglja Kakanj bit će održana u četvrtak, 15.oktobra u Domu kulture u Kaknju, sa početkom u 11:30 sati, prenosi novinska agencija Patria.

-Istog dana, u 13:30 sati, u Gradskoj džamiji u Kaknju, bit će klanjana zajednička dženaza za poginule rudare Muhameda Sarača, Nermina Mušiju i Sejada Gadžuna. Ukop će biti obavljen u mjesnim mezarjima u Ričici, Velikim Trnovcima i Gornjim Lučanima.

Sahrana poginulog rudara Mije Stojčića, na zahtjev porodice, a zbog familije koja stiže iz inozemstva, bit će održana u petak 16. oktobra u Ratnju. Prevoz je obezbijeđen u 11 sati sa pogona Haljinići , stoji u dopisu koji je u Općinu Kakanj stigao iz Rudnika mrkog uglja Kakanj.

Odlukom načelnika Kaknja Nermina Mandre u ovoj općini dani žalosti su 14. i 15. oktobar. 

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.