17.10.2015. 9:59
0
KS: Brojni strani turisti posjećuju zaštićena područja
Brojni strani turisti u sklopu posjete glavnom gradu BiH posjećuju i prirodna zaštićena područja.

Tako su samo na na Vrelu Bosne od 1. januara do 30. septembra 2015. godine ukupno prodate 173.402 ulaznice, potvrdio je Feni stručni saradnik za promociju i marketing Kantonalne javne Ustanove za zaštićena prirodna područja Mustafa Zvizdić. 
 
U istom periodu na Bijambarama je prodato 45.176 ulaznica. Broj prodatih ulaznica za Srednju bijambarsku pećinu u tom periodu je 16.701. 

- Posjetom i interesovanjem smo više nego zadovoljni. Posjetilaca ima iz cijelog svijeta, Amerike, Australije, arapskih zemalja - kazao je Zvizdić. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.