18.10.2015. 14:19
0
Uhapšen 30-godišnji Š.A. iz Sarajeva zbog teške krađe
Policijski službenici PS Centar Sarajevo jučer u 11.30 sati lišili su slobode Š.A., rođen 1985. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje daje počinio tešku krađu - provalu u putničko vozilo.

Š.A. je predat u prostorije Odsjeka za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. 

M.M. UHAPŠEN ZBOG POSJEDOVANJA DROGE

Policijski službenici PS Centar Sarajevo jučer u 21.00 sati lišili su slobode M.M., rođen 1993. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje daje počinio krivično djelo iz posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Nakon prestanka razloga za zadržavanje osoba M.M. je istog dana u 22.50 sati otpuštena iz službenih prostorija. 

URUČENO 479 PREKRŠAJNIH NALOGA

U toku proteklog dana, službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja, uručili su 479 prekršajnih naloga, a za lakše prekršaje upozorili su 36 vozača. 

Iz saobraćaja je isključeno 30 vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, šest vozača bez položenog vozačkog ispita, sedam osoba prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, dva motorna vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i pet neregistrovanih vozila, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.