15.11.2015. 19:04
0
Napadači dogovorili krvoproliće u Parizu putem Play Stationa 4?
Prema informacijama koje dolaze iz Francuske, napad u Parizu je vrlo moguće organizovan preko Play Stationa 4, prenosi Večernji list.

Piše: Haris Ahbabović

Najpopularnija i najprodavanija konzola za video igre na svijetu postala je platforma uz koju ste konstantno na mreži, imate pristup milionima ljudi i lako se s njima povežete.

- Uvjereni smo da se PlayStation 4 koristio kao sredstvo komunikacije jer iznimno je teško pratiti interakciju na njemu. Teže čak i od komunikacije putem WhatsAppa - rekao je belgijski ministar unutrašnjih poslova Jan Jambon.

Naravno, sve ovo samo je teorija, a daljnja istraga otkrit će možda pravu istinu o načinu na koji je izveden napad u Parizu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.