20.11.2015. 22:53
0
Eksplozija u tunelu Salakovac najvjerovatnije izazvana "topovskim udarom"
U tunelu Salakovac večeras je došlo do eksplozije, koja je najvjerovatnije izazvana pirotehničkim sredstvom tzv. "topovskim udarom".
Direktor SIPA-e Perica Stanić, za medije je kazao da ova agencija nije izlazila na mjesto događaja što ukazuje da se ni u kojem slučaju  ne radi o terorizmu. 
 
I direktor FUP-a Dragan Lukač rekao je da ova agencija nije izlazila na mjesto događaja. 

Tunelom je navodno slučajno prolazio general Anto Jeleč, načelnik zajedničkog štaba OS BiH koji nije povrijeđen niti je njegov automobil oštećen. 

Automobil iz kojeg je bačeno pirotehničko sredstvo pretekao je automobil u kojim se nalazio general Jeleč te je u tom trenutku naprava bačena.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.