24.11.2015. 17:08
0
Pojačane mjere kontrole na putu prema Gornjoj Maoči
Pripadnici brčanske Policije, nakon nedavnih terorističkih napada u Parizu i Sarajevu, preduzimaju pojačane mjere kontrole na pravcu prema Gornjoj Maoči, gdje se nalazi vehabijska zajednica, kao i na cijelom području distrikta Brčko, rekao je portparol Policije Halid Emkić.

On je naveo da pripadnici brčanske Policije, naoružani dugim cijevima, već treći dan sprovode pojačane mjere kontrole vozila i putnika na putnom pravcu prema Gornjoj Maoči.

"Cjelokupan način kontrole usmjeren je u skladu sa našim operativnim planovima, gdje su policijskim službenicima data jasna uputstva kako postupati u ovakvim slučajevima", rekao je Emkić. 

Prema njegovim riječima, za sada nema informacija koje bi ukazivale na bilo kakvo destruktivno ponašanje pojedinaca ili grupa na području distrikta. 

"Policija nastavlja da prikuplja i razmjenjuje sve relevantne informacije sa ostalim policijskim agencijama u regionu", kaže on. 

(SRNA)
(Foto: Faktor.ba)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.