25.11.2015. 16:03
0
Zimska skijaška sezona na Kupresu počinje 29. studenoga
Zimska skijaška sezona na Kupresu službeno će početi u nedjelju, 29. studenoga, potvrdio je za Fenu vlasnik Sportsko rekreativnog centra Adria Ski Zvonko Bagarić.

Po njegovim riječima, snijega na Kupresu ima dovoljno i na skijaškim stazama koje se spremaju, a u prilog tomu idu i daljnji meteorološki uvjeti.

 "Visina snijega koja je pala ovih dana, uz buru koja je ohladila zrak i vodu uz pogodnu temperaturu zraka, stvorili su povoljne uvjete i za dodatno vještačko osnježivanje putem vodenih topova ukoliko to bude potrebno", kazao je Bagarić.

 Dodao je kako se cijena dnevnih i poludnevnih karata neće bitno mijenjati u odonsu na protekle godine te kako smještajnih kapaciteta ima dovoljno s tim da su već počele rezervacije za Božićne i novogodišnje praznike.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.