10.12.2015. 22:10
10
Bilećka skupština: Kokarda, Putin, Šešelj i Evropa
Na sjednici Skupštine opštine Bileća danas nesvakidašnja slika u kojoj su se na zbunjujući način sjedinili prošlost, sadašnjost i neizvjesna budućnost, piše mojahercegovina.

Naime, odbornik Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” Dražen Dunđer došao je na skupštinsko zasjedanje noseći na glavi šajkaču sa četničkom kokardom. Na desni rever svog odijela okačio je bedž sa likom Putina, a na lijevi bedž sa likom Vojislava Šešelja. 

U istom trenutku, iza njega sjede pripadnici LOT tima koji predstavlja informativnu službu EUFOR-a na terenu čiji je zadatak da svojim prisustvom u zemlji i potporom koju pruža lokalnim vlastima, daje važan i vidljiv doprinos naporima EU da pomogne BiH na njenom putu ka članstvu u Evropsku uniju.

Foto: Moja Hercegovina
10
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.