24.12.2015. 14:34
0
Centrotrans organizira prijevoz za Jahorinu
Kompanija Centrotrans Eurolines u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina organizirat će prijevoz putnika na relaciji Sarajevo-Jahorina, a autobus će saobraćati svakim danom. Prvi polazak autobusa je u subotu, 26. januara.

Polazak je u u 08.30 sa Ilidže (ispred Doma zdravlja) sa usputnim stajalištima Stup, Nedžarići, Alipašino Polje, Otoka, Socijalno, Pofalići, Zemaljski Muzej, Skenderija, Drvenija, Vijećnica, Pale, Jahorina, dok je povratak s Jahorine u 16 sati.

Cijena kupona kojim, osim prijevoza, putnici ostvaruju i dodatne usluge iznosi pet KM za odrasle i podrazumijeva prijevoz u jednom smjeru dok je kupon za prijevoz u oba smjera sedam KM. Djeca do sedam godina plaćaju tri KM, a kupon za prijevoz u oba smjera iznosi pet KM.

Dodatne pogodnosti uz kupljeni kupon mogu se ostvariti u hotelu Bistrica i zimskim baštama na Ogorjelici i Poljicama, saopćeno je danas iz kompanije Centrotrans Eurolines.

Zbog velikog broja zahtjeva građana, kompanija Centrotrans Eurlines će sutra, 25. decembra, organizirati prijevoz na liniji Vijećnica - Bjelašnica, a autobus polazi ispred Vijećnice.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.