29.12.2015. 10:30
0
U Trebinju osvanuo grafit: Trebinje je grad Dučića i svetog Vasilija, neće biti grad Bakirovih vehabija
U Trebinju je jučer na zgradi u Starom gradu osvanuo nacionalistički grafit, koji ni danas 24 sata poslije nije uklonjen, piše novinska agencija Patria.

„Srpski dobrovoljci ne daju Srpsku! Srpska Hercegovina Trebinje grad Dučića i sv. Vasilija, neće biti grad Bakirovih vehabija!“ grafit je koji vrijeđa osjećanja svih Bošnjaka koji su se vratili na svoja ognjišta.

Husein ef. Hodžić nam je kazao da smatra kako grad mora hitno naložiti da se prefarba fasada, a zarad svega što je do sada u Trebinju urađeno na suživotu svih koji žive u ovom gradu, i Bošnjaka i Srba. 

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.