5.1.2016. 14:37
0
Pan Winter Pub nudi zabavu drugačijeg sadržaja i jedinstvenu atmosferu
Mada se Sarajevo može pohvaliti sa brojnim mjestima za izlaske i provod, ljudima željnim zabave ipak nedostaje lokacija na kojima mogu pronaći malo drugačijih sadržaja i jednistvene atmosfere. Najbolja potvrda za to je Pan winter pub koji je i ove godine zauzeo centralnu poziciju na Sarajevo Holliday Marketa.

Tu se svaku noć traži sto viška, a o ludo provednoj noći se priča sutra cijeli dan. Krivci za to su ugodna atmosfera, ledeno pivo, slasna klopa, muzika uživo i gomila zabave.

Novitet ovogodišnjeg Pan winter puba je popularna igra Bingo. Taman dok se atmosfera nije u potpunosti usijala, posjetioci imaju priliku križati brojeve na svojim listićima i nadati se da će upravo oni na kraju uzviknuti Bingo! Najsretniji će se sasavim sigurno obradovati nagradama.

Ukoliko vas put još nije odveo na Sarajevo Holliday Market, Pan Winter pub je tu još do 14. januara što je dovoljno vremena da na najbolji način, uz dobro društvo i super atmosferu, ispratite staru i dočekate Novu godinu. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.