13.1.2016. 19:56
0
"Čini mi se da je SDA sve južno od Ivana prepustila HDZ-u"
Rukovodstvo SDP-a BiH na čelu sa predsjednikom Nerminom Nikšićem posjetilo je danas općinsku organizaciji SDP-a BiH Jablanica, u okviru projekta " Naš odgovor" kojim je predviđen obilazak svih organizacija te stranke.

Nikšić je kazao kako tim projektom, putem direktne komunikacije sa građanima, članstvom SDP-a i svim simpatizerima, žele ponuditi svoje odgovore i stavove na aktuelnu političku situaciju.

- U ovim direktnim komunikacijama sa našim građanima, članstvom i svim simpatizerima, želimo ponuditi svoje odgovore i stavove na aktuelnu političku situaciju, koja se prirodno razlikuje od viđenja onih koji nam već neko vrijeme pričaju o blagostanju i sreći koja vlada u Bosni i Hercegovini, i o njihovim spektakularnim uspjesima na polju i planu ekonomije - kazao je Nikšić na konferenciji za novinare, ustvrdivši kako se prilično razlikuje stvarno stanje u odnosu na ono što sad građani imaju priliku vidjeti i čuti.

 - Zbog toga je bitno da dođemo do što većeg broja ljudi kako bi prezentirali svoje stavove jer očito je da ima jako puno stvari koje treba da zabrinu građane Bosne i Hercegovine. Posebno imamo razloga ovdje u HNK-a da budemo zabrinuti zbog odnosa aktuelne vlasti, jer čini mi se da je SDA otvoreno sve južno od Ivana prepustila HDZ-u, pokušavajući na taj način da zaokruže sve ono što nisu uspjeli u periodu od 92-95. godine, koji na nesreću dobro pamtimo kako je izgledao - istakao je Nikšić.

 U okviru posjeta, čelnici SDP-a, zajedno s predstavnicima općinske organizacije, položili su cvijeće na Centralnom spomen obilježju i platou Muzeja "Bitke za ranjenike na Neretvi", te organizirali druženje sa Forumom mladih SDP BiH Jablanica.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.