16.1.2016. 16:24
0
Vlašić: od sutra počinju s radom skijaški liftovi
Na Vlašiću od sutra počinju s radom skijaški liftovi, a skijaške staze se uređuju, priopćio je menadžment poduzeća SRC "Vlašić".

Za skijaše će biti u funkciji staze Babanovac I i II te Markovac. Također, u večernjim satima, prema prognozi vremena očekuju se dodatne količine snijega koje bi trebale unaprijediti kvalitetu skijaških staza na Vlašiću.

Prometnica koja povezuje Babanovac s Travnikom preko Turbeta je prohodna i bez snijega, a skijališta su otvorena od 9 do 16 sati, dok se noćno skijanje organizira od 18:30 do 21:30 sati.

Ostali skijaški centri u Srednjoj Bosni još nisu u funkciji, a njihova otvaranja ovise o količini padalina u narednom periodu.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.