6.2.2016. 20:33
3
Izabran novi Savjet SDA: Sebija Izetbegović predsjednica Odbora za zdravstvo
Predsjedništvo SDA je nedavno imenovalo Savjet SDA na čijem je čelu Selmo Cikotić, nekadašnji ministar odbrane BiH i savjetnik člana Predsjedništva Bakira Izetbegovića, piše novinska agencija Patria.

Za predsjednicu Odbora za zdravstvo imenovana je dr. Sebija Izetbegović, na čelu Grupe za sport i mlade Sabahudin Delalić, a Grupe za kulturu Salmir Kaplan.

Predsjednik Grupe za privredni razvoj, poduzetništvo i jačanje konkurentnosti je Rusmir Hrvić iz AS Grupacije.

U Grupi za sigurnosnu politiku za člana je imenovan dr. Nedžad Korajlić, dekan Kriministaličkog fakulteta u Sarajevu, a član Odbora za veterinarstvo je dr. Muhamed Brka, inače sin Osmana Brke.

(Patria)
(Foto: Dnevni avaz)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.