18.2.2016. 13:17
0
„Samo da se pohvalim!” - predstavljena Visa Inspire kartica Intesa Sanpaolo Banke BiH
Intesa Sanpaolo Banka BiH je započela promociju tekućeg računa i Visa Inspire debitne kartice, koji njihovim korisnicima pružaju brojne pogodnosti, a cijela kampanja se vodi na zanimljiv način uz slogan „Samo da se pohvalim!“.

Tekući račun Intesa Sanpaolo Banke klijentima nudi mogućnost redovnog dopuštenog prekoračenja zavisno od mjesečnih primanja, a maksimalno do 10.000 KM. Uz ovu pogodnost korisnici Visa Inspire kartice, koji imaju redovne prihode, mogu dobiti i dodatno prekoračenje u visini maksimalno dvije trećine redovnog prekoračenja po računu i koristiti ga na dva načina: za plaćanje roba i usluga, ali i podizanje gotovine uz opciju obročne otplate do 6 rata.

Kupovina robe i plaćanje usluga Visa Inspire karticom je bez kamata i naknada i do 12 mjeseci i to na odabranim prodajnim mjestima.

Korisnici tekućeg računa i Visa Inspire kartice mogu koristiti usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, plaćanja trajnim nalogom, a o trenutnom stanju na računu se mogu informisati i putem sms usluge, što znatno štedi vrijeme naših korisnika“, naglašava Lejla Dizdarević, direktorica direkcije PR i marketinga komunikacija Intesa Sanpaolo Banke.

Pored ovih pogodnosti Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banke omogućeno je i beskontaktno plaćanje iznosa do 30 KM, bez unosa PIN-a ili potpisa na svim prodajnim mjestima sa oznakom Visa payWave. 

Na sarajevskim ulicama ovih dana građani su bili zaustavljeni uz rečenicu koju su, sasvim sigurno, najmanje očekivali: „Imate li minutu? Ja bih samo da vam se pohvalim!”. Reakcije prolaznika možete pogledati ovdje 

1. https://www.youtube.com/watch?v=JrhtqrL5TCg
2. https://www.youtube.com/watch?v=uGt-WyOzWSk
3. https://www.youtube.com/watch?v=nN5Xh3hNcJI
4. https://www.youtube.com/watch?v=HxRxeJSPSdk
 
Promocija i višestruke pogodnosti tekućeg računa Intesa Sanpaolo Banke su svakako unijele živost na naše tržište, a to je razlog zbog kojeg se sigurno treba pohvaliti. 

(Sponzorisani članak)

 



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.