1.3.2016. 13:36
0
Filmska pljačka: Razbojnici na motorima presreli automobil sa novcem iz kladionice
U Mostaru se dogodila još jedna filmska pljačka. Naime, prema prijavi koju je zaprimio MUP, kod zgrade Mostarka u središtu Mostara juče su dvije osobe na motoru presrele automobil u kojemu je bila ženska osoba, a koja je nosila na banku novac iz poslovnica kladionica BetLive.
“Prema prijavi, u vozilu se nalazila djelatnica kladionice koja je prevozila novac do banke. Dok je automobil stajao na crvenom, nepoznata osoba je ušla i uz prijetnju pištoljem, uzela torbu s novcem i s drugom osobom na motoru se udaljila s mjesta zločina. Još uvijek istražujemo ovaj slučaj - rekli su sagovornici iz MUP-a HNŽ-a. 

Zanimljivo je kako se pljačka dogodila u jednom od naprometnijih dijelova grada, a još zanimljivije je kako policija, prema neslužbenim informacijama, ima problema s pronalaskom svjedoka koji su vidjeli osobe na motoru i spomenutu pljačku. 

Naime, svi eventualni svjedoci nisu primjetili ništa neobičmno.  Iako nije službeno saopšteno koliko su novca lopovi odnijeli, špekuliše se kako je u pitanju nekoliko desetaka hiljada maraka.

 “Još uvijek čekamo da nam iz kladionice dojave koliko je tačno novca žena nosila u banku. Uskoro bi trebali imati više informacija oko ovoga slučaja”, zaključili su iz MUP-a HNŽ-a. 

(Nezavisne/Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.