13.3.2016. 17:30
0
Boško Branac na saslušanju zbog napada na ekipu N1
Televizijska ekipa N1 fizički i verbalno je napadnuta u Višegradu na okupljanju pripadnika Ravnogorskog četničkog pokreta. Kako N1 saznaje, u Policijsku stanicu u Višegradu priveden je Boško Branac iz okoline tog grada.
Reporterka Adisa Ibrahimović i kamerman Alen Skorupan, članovi televizijske ekipe N1, fizički su napadnuti u Draževini kod Višegrada gdje su se danas okupili pripadnici Ravnogorskog četničkog pokreta kako bi obilježili godišnjicu hapšenja četničkog vođe Dragoljuba Draže Mihajlovića.

Psujući "tursku majku" i govoreći "500 godina nas koljete", jedan od pripadnika četničkog pokreta nasrnuo je na reporterku Adisu Ibrahimović i kamermena Alena Skorupana.
(N1/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.