27.3.2016. 13:39
0
U BiH sutra pretežno oblačno, ponegdje uz slabu kišu
U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme.

Prijepodne kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnoj i sjeverozapadnoj Bosni. Poslijepodne povremeno slabe kiše može biti još, uglavnom, ponegdje na sjeveru Hercegovine i jugozapadu BiH. Vjetar će biti slab, južni i jugozapadni. Jutarnje temperature kretat će se od -1 do 5, na jugu od 3 do 8, a dnevne od 11 do 17 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom poslijepodneva je moguća kratkotrajna i slaba kiša. Jutarnja temperatura oko 1, a dnevna oko 13 °C

U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnosti.

U jutarnjim satima i dio prijepodneva u dijelovima centralne, istočne i sjeveroistočne Bosne bilo je pretežno oblačno, ponegdje uz slabu kišu. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica -5 stepeni, Ivan-sedlo, Kupres 6, Sarajevo 9, Livno 11, Bugojno i Gradačac 12, Tuzla 13, Zenica 14, Neum 15, Mostar i Sanski Most 16; Bihać i Čapljina 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA)

BiHVrijeme
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.