5.4.2016. 21:46
0
Upriličen prijem u povodu sutrašnje konferencije OSCE-a u Konjicu
Prijem učesnika konferencije, koju organizira OSCE u suradnji sa Ministarstvom sigurnosti BiH 6.travnja na temu "Uloga medija u borbi protiv nasilnog ekstremizma", upriličen je večeras u hotelu Garden City u Konjicu.

Šef Misije OSCE-a u BiH, ambasador Jonathan Moore, poželio je svim učesnicima toplu dobrodošlicu, te podsjetio kako je cilj konferencije  razgovarati sa urednicima i novinarima tiskanih, radio, televizijskih i online medija o izvještavanju o slučajevima nasilnog ekstremizma i terorizma na profesionalan i odgovoran način, koji će doprinijeti ranom prepoznavanju i prevenciji nasilnog ekstremizma i radikalizacije.

 Konferencija će biti održana sutra, u sa početkom u 9:45 sati, u hotelu „Garden City" u Konjicu.

(FENA) 

OSCEKonjic
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.