6.5.2016. 11:56
0
Mujo Bajić tokom divljanja u učionici povrijedio šest učenika, nakon privođenja prebačen na KCUS
Direktor Osnovne škole Kiseljak 1, koja se nalazi u mjestu Gromiljak, općina Kiseljak, prijavio je jučer policiji incident u kojem je sudjelovao nastavnik Mujo Bajić (1969.) iz Sarajeva, koji je razbacao stolove u učionici i nanio povrede šestorici učenika osmog razreda.

Učenici su prevezeni u Dom zdravlja Kiseljak, gdje su im konstatovane lake tjelesne povrede

Službenici kriminalističke policije su izvršili uviđaj i poduzimaju druge istražne radnje na dokumentiranju uzroka ovog incidenta, a u sve aktivnosti uključeni su i službenici Centra za socijalni rad, s obzirom na to da se obavljaju razgovori i s učenicima.

Osumnjičeni je priveden, a zbog zdravstvenih problema prevezen je u Centar urgentne medicine KCUS-a, gdje je i zadržan na daljem liječenju.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva Travnik.

(FENA) 

(Foto: Dnevni avaz)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.